Az én megsegítőim

Az igazat megvallva én már gyerekkoromban a fővárosban életem volna, hogy ha lett volna rá lehetőségem. Nagyon sokáig arról álmodoztam, hogy a főváros területén lesz egy kedves pici lakásom, egy kutyusom, legalább annyira boldogan és mosolygósan fogok majd élni, mint a nagymamám tette azt annak idején amikor még gyerekként sokat látogattam el hozzá. Persze egyértelműen innen jött nekem is az érzés és a vágy, hogy láttam, ő mennyire boldogan éli a budapesti életét, a rengeteg ismerősével és barátjával és persze a kétcicájával együtt, akiket nagyon szerettem, bár én világ életemben jobban szerettem a kutyákat. Neki köszönhetek minden olyan gondolatot és vágyat ami budapest felé sodort és bár várnom kellett jó pár évet, most már nekem is van egy aranyos pici lakásom és egy rettentően eleven de nagyon szerethető kutyusom. Nem mondhatom, hogy könnyű utat jártam be idáig, hiszen a kezdetek nehézsége engem sem kímélt, de most már azt mondhatom, hogy meg tudtam valósítani a vágyaimat és az álmaimat, aminek nagyon örülök.

A kezdetekkor nagyon nehezen találtam magamnak megfelelő lakhatást a főváros területén, hiszen egyrészt nem igazán volt anyagi keretem egy saját önálló lakásra, mellé pedig kifogtam egy peremkerületben egy nem kedvesnek, leginkább életem megnehezítőjének mondható főbérlőt is. Persze a baj csőstől jön, mert elvesztettem a munkámat is, és a magánéleti csalódás sem került el sajnos. Amire nagyon gyorsan szükségem volt, egy 7 kerület kiadó szoba amit persze egyáltalán nem volt könnyű jó állapotban és megfelelő társakkal megtalálni. Akkor vettem fel a kapcsolatot egy ismerősöm ajánlása alapján a kiadoszobabudapest.hu csapatával, akik profi és hatékony, gyors segítséget nyújtottak, ráadásul felbecsülhetetlenül jó áron. Nekem akkor az egészen egyszerűen iszonyatosan nagy segítség volt, hogy fenn tudjak maradni a főváros területén.

Ma már hála a jó égnek egy boldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok ismerősömnek ajánlottam már a Global Best Property Zrt. csapatának szolgáltatását, és azt mondhatom, hogy eddig még mindegyik tökéletes örömmel és elégedettséggel hívott fel a lakáskeresés és kiadó szoba keresés kapcsán, ezért bizonyossággal mondom, hogy a szolgáltatás még mindig iszonyatosan gyors, jó árakat kínál és biztos. Pontosan olyan, mint annak idején volt, amikor nekem volt szükségem a segítségükre, és csak rájuk számíthattam.

Leave a Comment