Profi, eredményes munka, gördülékeny együttműködés

Manapság mindenhonnan azt hallja az ember, hogy mindenki csak a felújítás körül gondolkodik, és rengeteg munka vár akár hónapokat, vagy fél évet is, mert nem talál az ember időben megfelelő szakembert az elvégzésére. Egy – egy feladatra, legyen az akár a burkolás vagy a gipszkartonozás, akár fél évet is kell várnia az embernek hogy egy hozzá értő eljöjjön, és már abban is rengetegen gondolkodnak, hogy ha hét közben nem is, de hétvégén mellékesként kérnek fel szakembereket a megoldásokra. Ilyen mértéktelen módon telített a piac és ilyen mérhetetlen módon nehéz jó szakembert találni. Nekünk mégis sikerült hála a jó égnek és persze egy tökéletes ajánlásnak, amit a barátnőmtől kaptunk. Tulajdonképpen ők kijárták nekünk azt az utat, amit nagyon nehezen tudtunk volna megoldani nélkülük.

A figyelmünkbe ajánlották ugyanis a genezisbau csapatának munkáját és eredményeit, amit meg kell valljak őszintén, nem is gondoltam volna, hogy ennyire eredményes lesz. Náluk ugyanis a gipszkarton lehetőségek és festés megoldások vegyítésével alakították át a házat, és elképesztő lett az eredmény. Egy teljesen új ingatlan született úgy, hogy a főbb elemekhez nem nyúltak, és leginkább a színeket és a formákat használták a festés során az átalakításhoz. Mégis egy teljesen új hangulattal és kisugárzással megáldott ingaltan és otthon alakult ki a felújítás eredményeképpen.

Ezen felbuzdulva mi is felvettük velük a kapcsolatot, és a mi nem olyan régen vásárolt házunkat is igyekszünk átalakítani a segítségükkel. Persze nem segít a dolgon az alapanyagok árának hihetetlen változása és a változékony árfolyam sem, de megpróbálunk ellavírozni a nehéz piaci körülmények között is. Az biztos, hogy ez a csapat mindenben segít minket, és ezért is csak ajánlani tudom őket és a segítségüket, a szolgáltatásukat bárki számára, aki elégedetten szeretne majd visszagondolni a felújtásra és annak eredményire. Bennük biztosan nem fog csalódni senki sem.

Leave a Comment