Hihetetlen eredmény

Én jómagam közgazdászként tengetem az életem már mióta csak elindultam az általános iskolából az élet nagy útja felé. Mondhatom, hogy jól választottam, mert nem egy nagyon monoton vagy nagyon száraz munkának nézek elébe, noha a közgazdász területnek is van ilyen része, hanem nagyon is vagány és pörgős, kreativitást és világnézetet igénylő munka az, amit nap, mint nap csinálhatok. Vállalati tanácsadóként ugyanis rengetegféle problémával találkozom, amit az esetek többségében hála a jó égnek, sikerül maradéktalan és hihetetlen gyorsasággal megoldani.

Jönnek hozzám számtalan problémával, vállalati növekedés hiányával, vásárlóerő elmaradásával, vagy annak csökkenésének megtorpanásával, de a legújabb trend, hogy egy-egy online felület, nevezzük webshopnak, vagy weboldalnak, nem igazán éri el a várt hatást. Az emberek, ha fel is látogatnak ide, nem igazán rendelnek, csak nézelődésre adják a fejüket, de a vásárlói kosaruk üres marad.

Legfőképp olyan területről jönnek az ilyen jellegű problémák, ahol nagyon fontos a termék kinézete. A csillogása, a színe, az esése. Tehát leggyakrabban a divat vagy az ékszerek ilyen jellegű értékesítésének területéről.

Én például szinte minden esetben megoldottam az ékszerek tekintetében azt a problémát, hogy nem rendelnek, csak nézelődnek a potenciális vásárlójelöltek azzal, hogy az ékszerfotózás területén ajánlottam egy teljesen profi, gyönyörű képeket készítő, a részleteket is hatékonyan és szépen fotózó csapatot, akik elkészítik a webáruház számára a tökéletes ékszerfotókat.

Ezek után szinte az összes hozzám látogató arról számolt be, hogy az értékesítés megindult, már nem csak nézelődnek az emberek. Nem is csoda, hiszen a gyönyörű és részletes fotók biztosítják őket arról, hogy valóban minőségi termékeket vásárolnak, és nem mellesleg tökéletesen mutatják a paramétereket is. Használjunk tehát profi csapatokat a hihetetlen eredmények elérésére.

Leave a Comment