A tökéletes választás

Vannak olyan események, amelyek az ember életében annyira meghatározónak ígérkeznek, hogy minden létezőt megpróbál elkövetni annak érdekében, hogy minden apró részlet szépen és pontosan ki legyen dolgozva, hogy ne lehessen semmilyen olyan körülmény, váratlan esemény, ami megzavarhatja a tökéletes lebonyolítását a családi rendezvénynek, sporteseménynek, esküvőnek, vagy épp más fontos eseménynek.

Én tanárként dolgozom és nálunk egy ilyen nagyon fontos esemény minden évben a szalagavató rendezvénye, ahol a végzős diákjaink szimbolikusan megkapják az engedélyt és ha így tetszik a kulcsot az érettségi kapuján való áthaladáshoz. Büszkén kitűzik magukra a kis szalagokat, és ezzel jelzik egymás számára és mások számára is, hogy ők bizony nagy feladat előtt állnak, és nemsokára leteszik azt a vizsgát, ami kaput nyit számukra az egyedülálló léthez és a való világba történő kilépéshez, amely egyszerre felemelő és egyszerre ijesztő is.

Mindig szeretnénk valamilyen kis ajándékkal kedveskedni ezeknek a gyerekeknek, hogy ne csak a szalag maradjon emlékül számukra, hanem valami tárgy, amit még akár tíz-húsz év múlva is használni tudnak, vagy csak rápillantva visszarepíti őket abba az évbe, azokhoz az emlékekhez és érzésekhez.

Mi már közel öt éve a https://himezd.hu/ csapatával dolgozunk együtt, mert tudjuk, hogy a nagy mennyiség, sokszor közel háromszáz darab sem jelent nekik problémát, és mind az egyedi nyomott pólók, ingek, egyéb dolgok tekintetében, mind a hímzett termékek tekintetében kimagasló minőségben dolgoznak. Tökéletes választásnak bizonyulnak minden évben, és hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy ezeket a gyerekeket egy valóban minőségi és maradandó dologgal tudjuk meglepni és útjukra bocsátani. Bizonyítja a sikerességet az is, hogy szinte minden diák az öt – tíz – tizenöt – húsz éves találkozóra ezekkel az ajándékokkal érkeznek. Mosolyogva, csillogó szemmel és örömmel a szívükben.

Leave a Comment