A tökéletes buli kellék

Amikor megszületett a kisfiam egy álom vált valóra. Elég sokat próbálkoztunk mire összejött a gyermekáldás, és szinte fel sem fogtuk, máris a kezünkben tarthattuk a kisfiamat. Persze rengeteg dolgot elterveztünk előre és számtalan esetben ezeket be is tudtuk tartani, számtalan alkalommal pedig változtattunk a gondolkodásunkon, de azt gondolom, hogy ez így is van rendjén. Gyerek nélkül el lehet tervezni, hogy az ember hogy kezeli a nehéz helyzeteket, hogy fegyelmez vagy motivál, hogy alakít a hisztin, de igazság szerint rengeteg mindent átír amikor ez a kis csöppség már ott áll az ember előtt.

Egyetlen dologra nem gondoltam volna, hogy olyan családdá válunk, mi, akik szinte soha semelyik szomszédnál nem voltunk és nem vagyunk egy nagyon barátkozós, összejárós fajta, a negyedik szülinapján a gyereknek össznépi ünneplést tartunk majd. A kisfiam negyedik szülinapja ugyanis egy hatalmas buli volt az összes óvodás társával és azok szüleivel. Meg kell mondjam, iszonyat jól éreztük magunkat. Hihetetlen jó ez a kis közösség amibe becsöppentünk a fiam által. Így aztán rengeteg oldalról mondhatom, hogy nagyon jót tett velünk a gyerekáldás.

Így történt aztán az is, hogy amikor a szülinapi zsúrra azon gondolkodtunk, hogy mi legyen a menü és milyen üdítő italok legyenek a gyerekeknek, akkor a szokásos cukros üdítők helyett úgy döntöttünk, hogy a nagyon egészséges, plusz hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmazó, egészséges és vitaminokban gazdag https://simigyumolcsle.hu/ termékeket kínáljuk fel a jövő nemzedéke számára. Persze egy-egy szülő rögtön el is rettent ettől, mert elmondásuk szerint a gyerekek nem esznek semmilyen gyümölcsöt és a zöldségeket sem nagyon szívlelik, de meglepetésükre a társaságban, és mert nagyon sok gyerek együtt fogyasztotta ezeket a gyümölcsleveket megtört a jég. Majdnem minden gyerek úgy ment haza, hogy megkérte a szüleit, hogy valamelyik gyümölcsléből rendeljenek majd neki. Persze nem tudták hogy gyümölcslé van a dobozokban, mert egy kis csellel felnőtt italok nevét írtam rájuk. Ennyi hazugság talán a szülőknek is jár a kis csemetéjük érdekében.

Leave a Comment