Érzelmeink képei

Amikor a most már férjem letérdelt elém és megkérte a kezem nem gondoltam volna, hogy az esküvőszervezés ennyire bonyolult és kesze-kusza feladattá tud változni. Mindig azt gondoltam, hogy azok, akik hónapokat töltenek az esküvő szervezésével és a szolgáltatók kiválasztásával eltúlozzák a dolgot, erre most az élet visszaadta a feladatot az arcomba, és rá is jöttem, hogy bizony ez nagyon nem könnyű feladat, még akkor sem, ha az ember pontosan tudja, hogy mit akar, mit nem akar, és hogy mik számára a kardinális kérdések. Szolgáltatók közül választani pedig hihetetlen nehéz feladat. Időrabló, energiarabló tevékenység, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy mire kell figyelnünk.

MI például nagyon nagy hangsúlyt fektettünk az esküvő fotózás témakörére, hiszen tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy életünk egyik legboldogabb napjáról ne csak megfelelő képek készüljenek, amik technikailag megállják a helyüket, hanem megfelelő érzelmi töltetük is legyen a képeknek, hogy szinte benne éljünk a napban, ha majd később elővesszük őket, vagy mutogatjuk a gyerekeinknek, unokáinknak. És hát persze azt is tudtuk, hogy mivel a fotós egész nap velünk lesz, a közelünkben lesz, fontos, hogy jól kijöjjünk vele, kell egyfajta kölcsönös szimpátia, hiszen máshogy el sem tudom képzelni, hogy a pár is jól érzi magát és a fotó anyag is tökéletes legyen.

Hála a jó égnek, a sok válogatás és az energiabefektetés bőven megtérült, mert mindamellett, hogy egy tökéletes albumot kaptunk az esküvőnk napjáról, gyönyörű képeket és érzelemdús pillanatokat, még nagyon jól is éreztük magunkat egész nap, a fotózások alatt is. Hihetetlen jó élmény volt, mindenkinek csak ilyet tudok kívánni.

Leave a Comment