A Concept Eyewear egy budapesti manufaktúra, ahol a minőséget és egyediséget előtérbe helyezve készítünk szemüvegeket. Műhelyünkben történnek azok a munkafolyamatok, melyek során a különböző alapanyagokból heteken át tartó kézi megmunkálás útján megszületnek a keretek. A minőséget a folyamatos ellenőrzés biztosítja, minden darabot a lehető legtöbb odafigyeléssel hozzuk létre. A formát és a funkciót oly módon egyesítjük, hogy a végeredmény egy rendkívül időtálló kiegészítő legyen, melynek esztétikai értéke is kiemelkedő.

Szeretünk kísérletezni, több anyagot párosítani egymással, így alakultak ki hybrid modelljeink, melyek alapanyaga fa és acetát. Ezek találkozása olyan egyedi kombinációt eredményez, mely még érdekesebbé teszi szemüvegeinket. A felhasznált nemes fa furnérok és az egyenesen Olaszországból érkező (Mazzucchelli) acetátok színe és mintázata rendkívül változatos, így a napszemüvegek és optikai keretek sokfélesége garantált. Manufaktúránk előnye, hogy egyedi megrendeléseket is kiszolgál legyen az egy extrém forma, vagy egy rendhagyó méret.

Kiemelt figyelmet fordítunk a természetes anyagok használatára, valamint a gyártási hulladék minimalizálására. Az alapanyagul szolgáló fát kizárólag bio olajjal kezeljük, a felhasznált acetát pedig teljes mértékben biodegradálható. Fontosnak tartjuk az egyediséget, vásárlóink kivétel nélkül értékelik a minőséget és az időt, melyet a keretek kidolgozására fordítunk. Az örök klasszikus formákon túl törekszünk az aktuális és jövőbeli trendeket is képviseltetni kollekcióinkban.

Extrémebb formáink közül pedig a kísérletező kedvűek is megtalálhatják kedvencüket. A Concept Eyewear különlegessége a környezettudatos alapanyagok kiválasztása és feldolgozása mellett a csapatmunkában is rejlik. Az alkotás és kivitelezés, az elképzelések fizikai formába öntése a tervezés és a gyártás összhangja nélkül elképzelhetetlen lenne. Tisztelettel tekintünk vissza és alkalmazunk régi technikákat, mesterektől eltanult fortélyokat. Ezeket az alapokat felhasználva dolgozunk a tervezéstől a gyártáson át az értékesítésig.


alexa1alexa2
anna1anna2
max1max2
andi1andi2
tina1tina2
barna1barna2
bela1bela2
gabor1gabor2
david1david2
bence1bence2
Áron Concept EyewearÁron Concept Eyewear
Krisztián Concept EyewearKrisztián Concept Eyewear